heart_white_big

Kjo eshte jeta ime

Kur ju blini nje produkt ju kontribuoni ne permiresimin e jetes tone dhe keshtu na ndihmoni ti japim jete endrrave por eshte te kthehemi ne familjet tona.

Rreth meje

Une jam Mira.Jam ne burgun e grave prej 2 vitesh e gjysem.Ketu kam mesuar shume. Shërbimet që ju po na ofroni po më ndihmojne të kthej jetën time. Ndihem si një njeri përsëri. 3 vjet burg ishte dhe eshte shume e veshtire por ju po me ndihmoni ta shoh jeten perseri me shprese.

Aftesite e mia

Pasioni im qe e vogel ka qene te merresha me punime te ndryshme,ne ate kohe nena me mesonte sesi te thurja me shtiza por tani e kuptoj sesa me ka sherbyer kjo gje.Une bej punime te ndryshme me shtiza.

Kam nevoje per shprese 
E vetme nuk mundem 
Kjo eshte endrra ime 
Sebashku mund tja dalim 

Apel per ndihme

Nese ju do te blini nje nga produktet tona do na ndihmoni per te pare jeten ndryshe,me shprese dhe jo me frike.Ne kemi frike pasi nuk e dijme sesi jeta do jete per ne,per kete kerkojme ndihmen tuaj.Ajo eshte shume e cmuar per ne !

NE MUNDEMI

Nëpërmjet ofrimit dhe organizimit të gjerë në internet, ne ofrohemi si nje ure lidhese per te vepruar nepermjet nje platforme online blerje dhe shitje te produkteve te realizuara me pasion dhe talent nga te gjitha grate ne burgjet ne Shqiperi.Made in Prison pershtat por edhe krijon mjetet e duhura per te ndërtuar bashkëpunime afatgjate por edhe per te siguruar perkrahjen e duhur sociale per te gjitha grate.

Shihni krijimet tona te fundit

show
D.J. Reader Womens Jersey