Për më shumë mundësi
Ne besojmë se limitet fizike nuk janë limite në art dhe kjo është arsyeja pse inkurajojmë dhe besojmë mbi vlerat,punën dhe pasionin e të gjitha grave.
Bli nje produkt- Sill një ndryshim
“Ne besojmë se mungesa e lirisë nuk na pengon të ëndërrojmë, shpresojmë dhe luftojmë për një të ardhme me dinjitet!!
Ne nxisim Inisiativen
Ne nxisim iniciativen sepse ne besojmë në fuqinë ,pasionin dhe talentin që një grua ka,krijojmë mundësitë që cdo grua të manifestojë veten.

Krijuar me përkushtim për ju

    Made in Prison Albania është një mundësi me shumë për të gjitha gratë/vajzat duke sjellë dritë aty ku mungon

Produktet Made in Prison Albania janë të gjitha të punuara me dorë dhe mjete të riciklueshme”.

Zbuloni produkte të bëra me përkushtim duke dhënë një copë nga jeta/historia e tyre personale.

Produktet më të fundit

Byrzylyk
500.00L
Cantë
1,490.00L
Cantë
1,390.00L
Cantë
1,490.00L
Cantë
1,590.00L
Cantë
2,490.00L

Përse të blesh tek ne?

Sill Buzëqeshje

“Një produkt i blerë nga ju është, vlerësim, shpresë dhe fuqizim për një grua/vajzë mbrapa hekurave në mungesë të lirisë dhe mundesive për të ecur perpara

 

Dhuro Dashuri

Nje produkt i blerë nga ju është përmiresim i të ardhurave të një gruaje që ënderron për një të ardhme me të mirë me punë, dinjitet dhe në respektim të normave shoqërore

Sill dritë për dikë

Nje produkt i blere nga ju është vetëbesim për një qenie njerëzore e cila mund t’ia dalë dhe duhet t’ia dalë

show
D.J. Reader Womens Jersey